Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Bestel je op werkdagen (maandag t/m vrijdag) vóór 22:00 dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verwerkt en verzonden en naar verwachting een dag later bij je aangeboden door PostNL. Bestel je op zaterdag vóór 17:00, dan wordt je pakketje maandag geleverd. Dit geldt uiteraard uitsluitend voor producten die (voldoende) voorradig zijn. Bij elk product kun je zien wat de actuele voorraad is. Voorwaarde is wel dat je kiest voor een online betaalmethode zoals iDeal, Billink of PayPal. Maak je het bedrag zelf over via je bank? Houd dan rekening met een verwerkingstijd van +/- 1 week (zie ook dit artikel: Vooruitbetaling / Overschrijving).

Eén van onze speerpunten is dat we alles uit eigen voorraad leveren. Van elke 100 bestellingen kunnen we gemiddeld 1 tot 2 bestelling niet uitleveren omdat een product onverhoopt uitverkocht is geraakt. Voor maar liefst bijna 99% van onze bestellingen geldt dus een pijlsnelle levertijd! Houd echter wel altijd rekening met vertraging. We zijn afhankelijk van PostNL en daar treedt in een zeldzaam geval wel eens vertraging op. Op het moment van schrijven (2021) bezorgt PostNL 99,6% van al onze bestellingen een dag later bij de klant of een afhaallocatie.

Als we je bestelling niet direct uit kunnen leveren omdat een product niet op voorraad is, dan doen we er altijd alles aan om het alsnog zo snel mogelijk uit te kunnen leveren. We zijn daarbij afhankelijk van onze fabrikanten en leveranciers. Soms zijn er leveringsproblemen bij een bepaalde leverancier of specifiek product. Als we op voorhand al weten dat de levering langer gaat duren dan een week, dan nemen we altijd contact met je op.