Stofzuigerzakken Bosch AdvancedVac 20

Stofzuigerzakken en/of onderdelen voor een Bosch AdvancedVac 20 treft u hieronder aan.
Soms zijn er diverse varianten van één product leverbaar (bv. eigen merk en origineel). Het kan ook zijn dat u een bepaald product mist. Neem in dat geval contact met ons op en wij proberen het zo snel mogelijk toe te voegen!


Bosch AdvancedVac 20 (stofzuigerzakken synthetisch, eigen merk) Bosch AdvancedVac 20 (stofzuigerzakken synthetisch, eigen merk)

Fabrikant: Eigen merk   Vraagje over dit product?
Soort: Synthetisch   Een van de meest gestelde vragen is wat het verschil is tussen papieren en synthetische stofzuigerzakken. Het antwoord daarop is simpel; Synthetische stofzuigerzakken zijn sterker, filteren beter en behouden een hoge zuigkracht. Daardoor gaan synthetische zakken in de praktijk 25 tot wel 50% langer mee dan papieren stofzuigerzakken. Daarbij is het productieproces van synthetische stofzuigerzakken vele malen minder milieu belastend dan van papieren stofzuigerzakken.
Inhoud: 5 stuk(s)
Prijs: €14.95

MEDEDELING: Deze zak loopt over de bodem van de ketel in plaats van langs de wand van de ketel. Daarnaast lijkt het aansluitstuk in z'n geheel niet op het aansluitstuk van de originele zakken. De zakken passen en functioneren echter wel uitstekend in uw Bosch AdvancedVac 20 stofzuiger.
 
Ref.: 9591ES-05
Voorraadindicatie:

Alle prijzen zijn incl. BTW. Productafbeeldingen zijn slechts ter indicatie.
* Op werkdagen vóór 22:00 besteld = zelfde dag verzonden mits voorradig. © 2006 - 2020 De Stofzuigerzak | Algemene Voorwaarden