Onderdelen arrow Slangen arrow Slang reparatie serviceSlang reparatie service


Inhoud: 1 stuk(s)
Prijs: €29.95

Wanneer u dit 'artikel' bestelt, kiest u er voor om uw huidige defecte slang door ons te laten repareren. Dit is met name handig als er voor uw model stofzuiger geen machine specifieke slang te bestellen is, of u er niet zeker van bent dat de losse (klik)slangen zullen passen.

Na bestelling van dit artikel ontvangt u van ons een retournummer waarmee u uw slang naar ons toe kunt sturen. Binnen 1 tot 3 werkdagen na ontvangst is uw slang weer gerepareerd. Alle onderdelen die nodig zijn om uw slang te repareren zijn inbegrepen* in de prijs, evenals de arbeidskosten en het terugsturen van uw slang. Kunnen wij uw slang onverhoopt niet repareren? Dan sturen wij uw slang kosteloos terug naar u én u krijgt het volledig betaalde bedrag van € 29,95 terug gestort op uw rekening. Wij nemen dus het volledige risico voor onze rekening.

LET OP: De wartel van uw slang mag niet defect zijn daar dit een machine specifiek onderdeel betreft. Is uw wartel wel defect of twijfelt u of deze service voor uw situatie geschikt is? Neem dan eerst contact met ons op. Ook dient u de pistoolgreep mee te sturen (dus de complete slang tot aan de buis).

Dit artikel is niet te bestellen in combinatie met andere artikelen!

* Mocht blijken dat uw slang enkel met (veel duurdere) originele onderdelen gerepareerd kan worden, dan nemen wij altijd eerst contact met u op. Ook dan heeft u nog de mogelijkheid om de slang kosteloos retour te ontvangen én u ontvangt het door u betaalde bedrag van € 29,95 terug op uw rekening. Het enige risico dat u dus loopt is dat u de slang voor niets heeft opgestuurd naar ons.
 
Ref.: A99000

Terug...

 Alle prijzen zijn incl. BTW. Productafbeeldingen zijn slechts ter indicatie.
* Op werkdagen vóór 22:00 besteld = zelfde dag verzonden mits voorradig. © 2006 - 2020 De Stofzuigerzak | Algemene Voorwaarden