Winkelmandje


Uw mandje is leeg

Vóór 22:00 besteld = morgen in huis* •  30 dagen bedenktijd  •  Niet goed? Geld terug!  •  Gratis verzending v.a. €15,-

Laagste Prijs Garantie!*


Wij staan niet alleen in voor een perfecte kwaliteit (zie onze 100% tevredenheidgarantie), echter ook voor de laagste prijs. Wij kunnen deze garantie aanbieden omdat we simpelweg de grootste zijn en daardoor het scherpste in kunnen kopen. Op alle stofzuigerzakken van het eigen merk geldt daarom een laagste prijs garantie (rekening houdende met eventuele verzendkosten).

Als u een soortgelijk product met dezelfde kwalitatieve eigenschappen tegenkomt in een andere Nederlandse webshop die een soortgelijke service aanbiedt (bv. 's avonds besteld, morgen in huis en telefonisch bereikbaar) en u maakt hier melding van, passen wij onze prijs direct aan waar mogelijk (aanbiedingen uitgezonderd).

U zult zien dat u bij webshops waarbij 'gratis verzending' wordt aangeboden enorm benadeeld wordt door torenhoge prijzen omdat de verzendkosten in de productprijs zijn meegeteld. Bereken de prijs maar eens als u twee of meer pakjes zou bestellen (u betaalt dan voor elk pakje opnieuw verzendkosten terwijl de webshop maar één keer verzendkosten aan PostNL hoeft af te rekenen!). Daarnaast bieden deze webshops ook nog vaak producten aan van een zeer lage kwaliteit.

*DISCLAIMER: Vanwege de coronacrisis zijn de prijzen van het vliesmateriaal flink gestegen. Dat komt met name door de mondkapjes waar een soortgelijk materiaal voor wordt gebruikt. Het kan zijn dat er partijen op de markt zijn die normaliter geen grote aantallen stofzuigerzakken verkopen en daarom nog 'oude voordelige voorraad' hebben liggen. In een zeldzaam geval kunnen wij dan niet mee met de prijs.
 
*Mits voorradig en uitgezonderd feestdagen. Alle prijzen zijn incl. BTW. Productafbeeldingen zijn slechts ter indicatie.
© 2006 - 2022 CreativeWeb B.V. | DeStofzuigerzak.nl • Lorentzlaan 2 • 3401MX IJsselstein (UT) | Algemene Voorwaarden