Winkelmandje


Uw mandje is leeg

Vóór 22:00 besteld = morgen in huis* •  30 dagen bedenktijd  •  Niet goed? Geld terug!  •  Gratis verzending v.a. €15,-

Wijzigen


Particulieren: U kunt zowel uw adresgegevens als de door u bestelde producten wijzigen tot het moment dat uw bestelling in ons magazijn wordt verwerkt en/of deze is verzonden. Dit kan uitsluitend telefonisch!

Bedrijven: Bovenstaande regeling geldt ook voor u. Als het echter om speciaal voor u bestelde producten gaat, dan is het mogelijk dat wij kosten in rekening brengen (afhankelijk van de aard en omvang van uw wijziging).


Annuleren


Particulieren: U kunt uw bestelling annuleren tot het moment dat uw bestelling in ons magazijn wordt verwerkt en/of deze is verzonden. Dit kan uitsluitend telefonisch! Bent u te laat? Geen nood. Na ontvangst van uw bestelling heeft u maar liefst 30 dagen bedenktijd waarin u (een gedeelte van) uw bestelling mag retourneren. U dient hiervoor wel eerst een retournummer aan te vragen. Als u een bestelling niet in ontvangst neemt dan wordt bij terugkomst van uw zending het totaalbedrag minus € 6,95 (doorberekening retourzending) op uw rekening teruggestort.

Bedrijven: Bovenstaande regeling geldt ook voor u. U dient er echter wel rekening mee te houden dat er mogelijk extra kosten in rekening worden gebracht conform onze Algemene Voorwaarden. Dit geldt sowieso wanneer er sprake is van speciaal voor u bestelde producten.

Voor meer informatie over de bedenktijd bij koop op afstand, zie ook Consuwijzer
 
*Mits voorradig en uitgezonderd feestdagen. Alle prijzen zijn incl. BTW. Productafbeeldingen zijn slechts ter indicatie.
© 2006 - 2022 CreativeWeb B.V. | DeStofzuigerzak.nl • Lorentzlaan 2 • 3401MX IJsselstein (UT) | Algemene Voorwaarden