Retourkosten


Bij sommige webwinkels is het retourneren van een bestelling altijd 'gratis'. Bij ons is dat niet zo en wij leggen u graag uit waarom:

1. Eerlijk: Bij een retour betalen wij de heenweg, u de terugweg.

2. Gratis bestaat niet: Alle kosten die een webshop moeten maken voor de service die zij bieden, is verwerkt in de productprijs. Wij zouden dus onze producten in prijs kunnen verhogen en dat weer aan u teruggeven in de vorm van een dienst als 'altijd gratis retourneren'. Wij houden onze productprijzen echter het liefst zo scherp mogelijk en vinden het ook niet eerlijk dat iedereen meebetaalt aan een service waar slechts een klein gedeelte van onze klanten gebruik van zouden maken.

3. Klantenservice: Wij hebben geïnvesteerd in een deugdelijke klantenservice met ruime openingstijden. Zo zijn wij minimaal 5 dagen per week bereikbaar per telefoon, e-mail, WhatsApp en Facebook Messenger. Daarnaast hebben wij ook écht verstand van alle producten die wij verkopen. Niet enkel 'eerstelijns telefonistes' dus, maar echte productspecialisten. Twijfelt u of u het juiste product gaat bestellen? Dan zijn wij er voor om u te adviseren. Onjuist advies ontvangen? Dan nemen wij de retourkosten voor onze rekening.

4. Milieu: Het is inmiddels een trend geworden om klakkeloos spullen op internet te bestellen zonder er over na te denken of het wel daadwerkelijk is wat we willen of nodig hebben. Als het immers niet past, kan het toch wel 'gratis' retour. Die gemakzuchtigheid is vaak onnodig, kost een hoop geld en is tevens een milieu-killer. Het versturen van een pakket brengt namelijk nogal wat CO2-uitstoot met zich mee.


Uitzonderingen: Natuurlijk zijn er uitzonderingen. Als een reden van retour niet aan u is toe te wijten, lossen we dat uiteraard kosteloos met u op. Denk bijvoorbeeld aan het ontvangen van een ander product dan u heeft besteld, of als er onjuiste informatie bij een product staat vermeld. Service staat evenwel nog hoog in het vaandel voor ons ondanks dat wij geen standaard 'gratis' retournering aanbieden.
 
Alle prijzen zijn incl. BTW. Productafbeeldingen zijn slechts ter indicatie.
* Op werkdagen vóór 22:00 besteld = zelfde dag verzonden mits voorradig. © 2006 - 2020 De Stofzuigerzak | Algemene Voorwaarden