Winkelmandje


Uw mandje is leeg

Vóór 22:00 besteld = morgen in huis* •  30 dagen bedenktijd  •  Niet goed? Geld terug!  •  Gratis verzending v.a. €15,-

Retour Afzender


Als we een bestelling aan je toesturen kan het gebeuren dat deze door PostNL weer aan ons retour wordt gezonden. Komt dit omdat PostNL een foutje heeft gemaakt? Dan sturen we jouw bestelling snel nogmaals aan je toe en de extra kosten daarvan verhalen we op PostNL. Heb je echter een verkeerd adres ingevuld of heb je de bestelling niet tijdig afgehaald bij een afhaallocatie? Dan zijn er twee opties mogelijk:

1. Je kunt je bestelling nogmaals laten versturen.
PostNL brengt óók het terugsturen van je bestelling naar ons in rekening. We brengen echter niet meer dan het normale PostNL tarief in rekening om je bestelling nogmaals aan je toe te sturen, te weten € 6,50 (de rest nemen wij voor onze rekening). Zodra we je betaling onder vermelding van het ordernummer van je bestelling op ons rekeningnummer (NL95INGB0002970778) hebben ontvangen, sturen we de bestelling direct nogmaals aan je toe. Zorg er wel voor dat je in geval van een onjuist adres éérst het juiste adres aan ons doorgeeft.

2. Je kunt je bestelling annuleren.
Wil je jouw bestelling niet meer ontvangen? Dan storten wij het totaalbedrag van je bestelling minus het bovengenoemde bedrag van € 6,50 terug op je rekening. De kosten we gemaakt hebben om je bestelling in eerste instantie naar je toe te sturen, nemen wij voor onze rekening. LET OP: Bij zakelijke bestellingen brengen wij wel zowel de verzendkosten van de heen en retourzending in rekening. Er wordt dan een bedrag van € 13,- in mindering gebracht op het totaalbedrag van je bestelling.

De genoemde bedragen gelden enkel voor zendingen naar Nederland, België en Duitsland.
 
*Mits voorradig en uitgezonderd feestdagen. Alle prijzen zijn incl. BTW. Productafbeeldingen zijn slechts ter indicatie.
© 2006 - 2022 CreativeWeb B.V. | DeStofzuigerzak.nl • Zeemanlaan 6 • 3401MV IJsselstein (UT) | Algemene Voorwaarden