Winkelmandje


Uw mandje is leeg

Vóór 23:59 besteld = morgen verzonden!* •  30 dagen bedenktijd  •  Niet goed? Geld terug!  •  Gratis verzending v.a. €15,-

Originele Philips Onderdelen


Door een beleidswijziging bij Philips is het voor geen enkele webshop of winkelier meer mogelijk om originele Philips onderdelen, uitgezonderd stofzuigerzakken, te bestellen en aan u te leveren. Als er dus geen alternatief product op de markt beschikbaar is bent u voortaan aangewezen op Philips zelf. Philips maakt zich hier niet bepaald populair mee omdat de winkel waar u uw product heeft gekocht, of welke andere winkel dan ook, u niet meer aan (originele) onderdelen kan helpen. Daarnaast ervaren consumenten het ook vaak als onprettig om enkel nog bij Philips zelf onderdelen te kunnen bestellen. Er zijn zelfs winkels die overwegen om geen Philips producten meer aan te bieden omdat zij u daarna niet meer de gewenste service kunnen verlenen. Ook wij betreuren deze gang van zaken bij Philips ten zeerste maar staan zoals iedere andere concullega machteloos.
Wij hopen op uw begrip hiervoor.

UPDATE NOVEMBER 2012: Inmiddels heeft Philips besloten om weer te gaan leveren via de detailhandel vanwege de vele klachten die ze hebben ontvangen. Ook wij leveren dus weer alle onderdelen echter is het ons opgevallen dat alle prijzen abnormaal verhoogd zijn. Een stofzuigerzakhouder die eerst rond de 10 euro kostte, kost nu meer dan 20 euro. Alle filters die voorheen rond de 25 euro kostte, kosten nu tussen de 30 en 40 euro, enz. enz.. Wij vinden dat Philips zich hiermee wederom voor schut zet en het geen interessant merk maakt op stofzuigergebied om voor u als consument aan te schaffen.

UPDATE 2016: Inmiddels is het weer net zoals lange tijd geleden bijna niet meer mogelijk om Philips onderdelen via de reguliere tussenhandel in te kopen. Wij zijn daarom genoodzaakt om veel producten uit de webshop te halen. De enige manier voor u als consument om deze artikelen aan te schaffen is via Philips zelf, al is zelfs dat geen garantie. Waar mogelijk zullen wij enkel nog alternatieve onderdelen leveren.

UPDATE 2017: Het is in sommige gevallen weer mogelijk om originele Philips onderdelen te leveren, echter wel tegen torenhoge prijzen. Ook hebben wij geconstateerd dat de inkoopprijs die wij voor Philips producten betalen soms hoger is dan waarvoor Philips het product rechtstreeks aan de consument verkoopt. Wij proberen om die reden vanaf dit jaar zoveel mogelijk onderdelen zelf te laten produceren die we voor dumpprijzen aan zullen bieden. Wij raden vanaf dit jaar klanten ook actief af om nog Philips stofzuigers (of andere producten van Philips) te kopen daar wij vinden dat hun aftersales beleid meer dan teleurstellend is. Philips stelt zich hiermee ook op als concurrent van hun eigen dealers. Schofferend en schandalig zijn de enige juiste woorden hiervoor vinden wij.
 
*Mits voorradig en uitgezonderd feestdagen. Alle prijzen zijn incl. BTW. Productafbeeldingen zijn slechts ter indicatie.
© 2006 - 2022 CreativeWeb B.V. | DeStofzuigerzak.nl • Lorentzlaan 2 • 3401MX IJsselstein (UT) | Algemene Voorwaarden