Winkelmandje


Uw mandje is leeg

Vóór 22:00 besteld = zelfde werkdag verzonden • 30 dagen bedenktijd • Niet goed? geld terug! • Gratis verzending vanaf €15,-

iDeal


iDeal is de meest veilige en snelste Nederlandse betaalmethode. Als u tijdens het bestelproces voor deze betaalmethode kiest, selecteert u na het plaatsen van de bestelling uw bank. U wordt daarna doorgestuurd naar de vertrouwde (en veilige) betaalomgeving van uw bank waar u de betaling uit kunt voeren. Mocht de betaling om wat voor reden dan ook mislukken, dan kunt u deze altijd nogmaals uitvoeren via de link in de bevestigingsmail die reeds aan u is toegezonden (helemaal onderaan).

Levertijd

Bestellingen die op werkdagen worden geplaatst en vóór 22:00 's avonds met iDeal zijn betaald, worden dezelfde dag nog verwerkt en verzonden (onder voorbehoud van uitzonderingen en bij voldoende voorraad).

NB.: Heeft u voor iDeal gekozen maar toch middels een overschrijving betaald? Houd dan rekening met een langere levertijd (zie ook deze pagina).
 
Alle prijzen zijn incl. BTW. Productafbeeldingen zijn slechts ter indicatie.
* Op werkdagen vóór 22:00 besteld = zelfde dag verzonden mits voorradig. © 2006 - 2020 De Stofzuigerzak | Algemene Voorwaarden