Winkelmandje


Uw mandje is leeg

Vóór 17:00 besteld = maandag in huis!* •  30 dagen bedenktijd  •  Niet goed? Geld terug!  •  Gratis verzending v.a. €15,-
 Informatie voor zakelijke en/of grootverbruikers


Achteraf betalen (zakelijk)*

Ook voor zakelijke klanten, scholen of overheidsinstellingen is het mogelijk om achteraf te betalen. U kunt uw bestelling eenvoudig via onze webshop plaatsen en kiezen voor onze facturatiepartner 'Billink'. Hierbij wordt geen minimaal bestelbedrag gehanteerd doch wel een maximum van € 150,-. Billink voert altijd een kredietwaardigheidscheck uit en u betaalt een kleine toeslag voor deze betaalwijze.

Vanaf een minimum orderbedrag van € 100,- netto is het ook mogelijk om rechtstreeks via ons op rekening te kopen. Wij hanteren hierbij een betalingstermijn van 14 of 30 dagen. Nieuwsgierig naar de exacte mogelijkheden en overige voorwaarden? Neem dan contact met ons op.


Grootverbruik

Bij grotere bestellingen of regelmatig terugkerende bestellingen kunt u naast de reeds aanwezige staffelkortingen en franco zending in aanmerking komen voor extra korting. Deze korting hangt af van o.a. het soort product dat u afneemt en de hoeveelheid daarvan. Uiteraard komen zowel particulieren als bedrijven hiervoor in aanmerking. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.


Productie op maat

De Stofzuigerzak kan élke stofzuigerzak voor u op maat laten produceren. Dit is met name interessant indien u bijvoorbeeld een specifiek (mogelijk nog niet bestaand) model wilt laten produceren of een grote hoeveelheid van één of meerdere producten wenst af te nemen (minimaal 6000 losse zakken). U kunt deze onverpakt dan wel verpakt afnemen met de mogelijkheid van private labeling. Gezien de enorme variëteit aan mogelijkheden, verzoeken wij u bij enige interesse contact met ons op te nemen. Wij leggen graag alles aan u uit.

*) Genoemde bedragen zijn exclusief B.T.W.
 
*Mits voorradig en uitgezonderd feestdagen. Alle prijzen zijn incl. BTW. Productafbeeldingen zijn slechts ter indicatie.
© 2006 - 2022 CreativeWeb B.V. | DeStofzuigerzak.nl • Lorentzlaan 2 • 3401MX IJsselstein (UT) | Algemene Voorwaarden