Tevredenheidsgarantie


Veel mensen zijn huiverig als het gaat om de kwaliteit van stofzuigerzakken van een eigen merk. Dat is ook terecht aangezien er veel imitatie zakken worden verkocht waarvan de kwaliteit ronduit slecht is te noemen.

Wij nemen enkel genoegen met het leveren van kwaliteitsproducten. Papieren stofzuigerzakken zijn altijd minimaal dubbel-laags. Synthetische stofzuigerzakken bestaan uit minimaal 4 of 5 lagen met een kwaliteit van 130 grams/m2 of meer. Daarom bieden wij een unieke 100% tevredenheidsgarantie aan op alle stofzuigerzakken van het eigen merk. Als u uw bestelling ontvangt mag u altijd één stofzuigerzak proberen. Bent u daarna van mening dat het product niet aan uw wensen voldoet, dan mag u uw complete bestelling (of een gedeelte daarvan) binnen 30 dagen aan ons retourneren mits u uiteraard het juiste merk en model stofzuiger heeft opgegeven bij het plaatsen van uw bestelling. Simpel, eerlijk en vertrouwd! Waar vindt u deze garantie nog meer?
 
Alle prijzen zijn incl. BTW. Productafbeeldingen zijn slechts ter indicatie.
* Op werkdagen vóór 22:00 besteld = zelfde dag verzonden mits voorradig. © 2006 - 2019 De Stofzuigerzak | Algemene Voorwaarden