Stofzuigerzakken Xavax MI 02

Stofzuigerzakken en/of onderdelen treft u hieronder aan voor de Xavax MI 02. Het kan zijn dat er meerdere producten worden getoond omdat het product leverbaar is in verschillende soorten (bv. papier en synthetisch) of van verschillende fabrikanten (bv. eigen merk en origineel).
Xavax MI 02 (synthetisch, menalux) Xavax MI 02 (synthetisch, menalux)

Fabrikant: Menalux   EIGEN MERK:Alternatieve stofzuigerzakken voor een zeer concurrerende prijs (A-kwaliteit!). Op alles van ons eigen merk geldt een niet-goed-geld-terug-garantie, óók als u al (max.) één zak heeft gebruikt!

MENALUX: Alternatief product afkomstig uit de fabrieken van Electrolux, TÜV gekeurd (= streng Duits keurmerk).

ORIGINEEL: Stofzuigerzakken van de fabrikant zelf.
Inhoud: 4 stuk(s) + microfilter + motorfilter
Prijs: Van €9.95 voor €8.95

LET OP - EXTRA VOORDEEL:
  • Vanaf 3 verpakkingen: €7.95


Alternatieve zakken van het merk Menalux.
 
Ref.: 3101MS-04FM
Voorraad:Xavax MI 02 (synthetisch, origineel) Xavax MI 02 (synthetisch, origineel)

Fabrikant: Origineel   EIGEN MERK:Alternatieve stofzuigerzakken voor een zeer concurrerende prijs (A-kwaliteit!). Op alles van ons eigen merk geldt een niet-goed-geld-terug-garantie, óók als u al (max.) één zak heeft gebruikt!

MENALUX: Alternatief product afkomstig uit de fabrieken van Electrolux, TÜV gekeurd (= streng Duits keurmerk).

ORIGINEEL: Stofzuigerzakken van de fabrikant zelf.
Soort: Synthetisch   Een van de meest gestelde vragen is wat het verschil is tussen papieren en synthetische stofzuigerzakken. Het antwoord daarop is simpel; Synthetische stofzuigerzakken zijn sterker, filteren beter en behouden een hoge zuigkracht. Daardoor gaan synthetische zakken in de praktijk 25 tot wel 50% langer mee dan papieren stofzuigerzakken. Daarbij is het productieproces van synthetische stofzuigerzakken vele malen minder milieu belastend dan van papieren stofzuigerzakken.
Inhoud: 4 stuk(s) + microfilter + motorfilter
Prijs: Niet leverbaar (zie omschrijving)

Wij hebben sinds begin 2015 besloten de originele zakken van Miele niet meer aan te bieden omdat Miele de prijs hiervan wederom met een euro heeft verhoogd. Wij vinden een bedrag van 12,98 voor 4 zakken niet meer gerechtvaardigd. Wilt u toch een kwalitatief hoogwaardig alternatief? Zie dan onze nieuwe zakken met versterkt kunststof aansluitstuk en rubber afsluitring. Wij hanteren, net zoals op alle andere zakken van ons eigen merk, een 100% tevredenheidsgarantie! (art.nr. 3101ES-10F)
 
Ref.: 9917730-GN3D
Voorraad:Zuigmonden Nu alle zuigmonden tegen absolute bodemprijzen


Wij hebben alle soorten zuigmonden zeer groot ingekocht waardoor wij deze letterlijk voor de laagste prijs op internet aan kunnen bieden.

NERGENS GOEDKOPER! Alle prijzen zijn incl. BTW. Productafbeeldingen zijn slechts ter indicatie. * Op werkdagen vóór 21:00 besteld = zelfde dag verzonden mits voorradig.
(C) 2006 - 2015 De Stofzuigerzak | Algemene Voorwaarden | Login zakelijk