Stofzuigerzakken Xavax MI 02

Stofzuigerzakken en/of onderdelen treft u hieronder aan voor de Xavax MI 02. Het kan zijn dat er meerdere producten worden getoond omdat het product leverbaar is in verschillende soorten (bv. papier en synthetisch) of van verschillende fabrikanten (bv. eigen merk en origineel).
Xavax MI 02 (synthetisch, menalux) Xavax MI 02 (synthetisch, menalux)

Fabrikant: Menalux   EIGEN MERK:Alternatieve stofzuigerzakken voor een zeer concurrerende prijs (A-kwaliteit!). Op alles van ons eigen merk geldt een niet-goed-geld-terug-garantie, óók als u al (max.) één zak heeft gebruikt!

MENALUX: Alternatief product afkomstig uit de fabrieken van Electrolux, TÜV gekeurd (= streng Duits keurmerk).

ORIGINEEL: Stofzuigerzakken van de fabrikant zelf.
Inhoud: 4 stuk(s) + microfilter + motorfilter
Prijs: Van €9.95 voor €8.95

LET OP - EXTRA VOORDEEL:
  • Vanaf 2 verpakkingen: €7.95
  • Vanaf 4 verpakkingen: €5.95


De beste stofzuigerzakken die momenteel leverbaar zijn als alternatief voor de originele Miele G/N zakken gemaakt in de fabrieken van Electrolux (Europese kwaliteit). Met anti-odeur werking, inclusief op maat te knippen micro- en motorfilter. Met name geschikt voor de S5000-series die in zeldzame gevallen problemen kunnen ondervinden met andere alternatieve zakken (stof naast de zak).

NU TIJDELIJK MET MEGA KORTING PER 4 PAKKEN!
 
Ref.: 3101MS-04FM
Voorraad:
Zuigmonden Nu alle zuigmonden tegen absolute bodemprijzen


Wij hebben alle soorten zuigmonden zeer groot ingekocht waardoor wij deze letterlijk voor de laagste prijs op internet aan kunnen bieden.

NERGENS GOEDKOPER! Alle prijzen zijn incl. BTW. Productafbeeldingen zijn slechts ter indicatie. * Op werkdagen vóór 21:00 besteld = zelfde dag verzonden mits voorradig.
(C) 2006 - 2015 De Stofzuigerzak | Algemene Voorwaarden