Stofzuigerzakken Vorwerk Kobold VK116

Stofzuigerzakken en/of onderdelen treft u hieronder aan voor de Vorwerk Kobold VK116. Het kan zijn dat er meerdere producten worden getoond omdat het product leverbaar is in verschillende soorten (bv. papier en synthetisch) of van verschillende fabrikanten (bv. eigen merk en origineel).


Vorwerk Kobold VK116 (stofzuigerzakken papier, menalux) Vorwerk Kobold VK116 (stofzuigerzakken papier, menalux)

Fabrikant: Menalux   Vraagje over dit product?
Inhoud: 10 stuk(s)
Prijs: €9.95

LET OP - EXTRA VOORDEEL:
  • Vanaf 2 verpakkingen: €8.95


 
Ref.: 6972MP-10
Voorraadindicatie:
Vorwerk Kobold VK116 (stofzuigerzakken papier, eigen merk) Vorwerk Kobold VK116 (stofzuigerzakken papier, eigen merk)

Fabrikant: Alternatief   Vraagje over dit product?
Soort: Papier   Een van de meest gestelde vragen is wat het verschil is tussen papieren en synthetische stofzuigerzakken. Het antwoord daarop is simpel; Synthetische stofzuigerzakken zijn sterker, filteren beter en behouden een hoge zuigkracht. Daardoor gaan synthetische zakken in de praktijk 25 tot wel 50% langer mee dan papieren stofzuigerzakken. Daarbij is het productieproces van synthetische stofzuigerzakken vele malen minder milieu belastend dan van papieren stofzuigerzakken.
Inhoud: 5 stuk(s)
Prijs: Niet leverbaar (zie omschrijving)

Dit product is niet meer leverbaar. Enkel de open broodzakken (zonder ring) zijn nog leverbaar. Mogelijk heeft voor deze zakken een hulpstuk nodig om deze te laten functioneren.
 
Ref.: 6972AP-05
Voorraadindicatie:

Alle prijzen zijn incl. BTW. Productafbeeldingen zijn slechts ter indicatie.
* Op werkdagen vóór 22:00 besteld = zelfde dag verzonden mits voorradig. © 2006 - 2019 De Stofzuigerzak | Algemene Voorwaarden