Stofzuigerzakken Holland Electro L 214E

Stofzuigerzakken en/of onderdelen treft u hieronder aan voor de Holland Electro L 214E. Het kan zijn dat er meerdere producten worden getoond omdat het product leverbaar is in verschillende soorten (bv. papier en synthetisch) of van verschillende fabrikanten (bv. eigen merk en origineel).


Holland Electro L 214E (synthetisch, menalux) Holland Electro L 214E (synthetisch, menalux)

Fabrikant: Menalux   Vraagje over dit product?
Inhoud: 3 stuk(s)
Prijs: €11.95

LET OP - EXTRA VOORDEEL:
  • Vanaf 2 verpakkingen: €9.95


Noodoplossing: Als er echt geen stofzuigerzak meer voor uw sledestofzuiger is te vinden dan kan de SOS Bag van Menalux een uitkomst bieden, mits u nog een originele stofzuigerzak in uw bezit heeft. U kunt daar dan het kartonnen aansluit stuk van verwijderen en op de SOS Bag van Menalux plakken. Op deze manier hoeft u uw (oude) stofzuiger nog niet weg te doen als deze nog goed functioneert!

LET OP: Ondanks dat deze 'noodstofzuigerzakken' in vrijwel alle gevallen een prima alternatief zijn, kunnen wij nimmer vooraf garanderen dat dat voor elke sledestofzuiger zo is. Aanschaf en gebruik is daarom voor eigen risico. Voor steelstofzuigers is deze stofzuigerzak niet geschikt.
 
Ref.: SOS-ST
Voorraadindicatie:

Alle prijzen zijn incl. BTW. Productafbeeldingen zijn slechts ter indicatie.
* Op werkdagen vóór 22:00 besteld = zelfde dag verzonden mits voorradig. © 2006 - 2019 De Stofzuigerzak | Algemene Voorwaarden