Stofzuigerzakken Festo SR 151 E-AS

Stofzuigerzakken en/of onderdelen treft u hieronder aan voor de Festo SR 151 E-AS. Het kan zijn dat er meerdere producten worden getoond omdat het product leverbaar is in verschillende soorten (bv. papier en synthetisch) of van verschillende fabrikanten (bv. eigen merk en origineel).


Festo SR 151 E-AS (papier, origineel) Festo SR 151 E-AS (papier, origineel)

Fabrikant: Origineel  
Soort: Papier   Een van de meest gestelde vragen is wat het verschil is tussen papieren en synthetische stofzuigerzakken. Het antwoord daarop is simpel; Synthetische stofzuigerzakken zijn sterker, filteren beter en behouden een hoge zuigkracht. Daardoor gaan synthetische zakken in de praktijk 25 tot wel 50% langer mee dan papieren stofzuigerzakken. Daarbij is het productieproces van synthetische stofzuigerzakken vele malen minder milieu belastend dan van papieren stofzuigerzakken.
Inhoud: 5 stuk(s)
Prijs: Van €54.57 voor €49.95

LET OP - EXTRA VOORDEEL:
  • Vanaf 2 verpakkingen: €46.95
  • Vanaf 3 verpakkingen: €45.95
  • Vanaf 5 verpakkingen: €44.95


Indien niet (voldoende) voorradig bedraagt de levertijd van dit product 2 tot 5 werkdagen.
 
Ref.: 488460
Voorraadindicatie:Zuigmonden Nu alle zuigmonden tegen absolute bodemprijzen


Wij hebben alle soorten zuigmonden zeer groot ingekocht waardoor wij deze letterlijk voor de laagste prijs op internet aan kunnen bieden.

NERGENS GOEDKOPER! Alle prijzen zijn incl. BTW. Productafbeeldingen zijn slechts ter indicatie.
* Op werkdagen vóór 22:00 besteld = zelfde dag verzonden mits voorradig. © 2006 - 2018 De Stofzuigerzak | Algemene Voorwaarden