Stofzuigerzakken Bosch Ventaro

Stofzuigerzakken en/of onderdelen treft u hieronder aan voor de Bosch Ventaro. Het kan zijn dat er meerdere producten worden getoond omdat het product leverbaar is in verschillende soorten (bv. papier en synthetisch) of van verschillende fabrikanten (bv. eigen merk en origineel). De Bosch Ventaro is een handige en relatief veel verkochte schuurmachine met ingebouwde stofzuiger. De originele stofzuigerzakken zijn echter dusdanig prijzig dat wij besloten hebben om deze zakken zelf in productie te laten nemen. De zakken zijn gemaakt van duurzaam synthetisch materiaal van maar liefst 5 lagen voor een extra goede filtering.


Bosch Ventaro (stofzuigerzakken synthetisch, eigen merk) Bosch Ventaro (stofzuigerzakken synthetisch, eigen merk)

Fabrikant: Eigen merk   Vraagje over dit product?
Soort: Synthetisch   Een van de meest gestelde vragen is wat het verschil is tussen papieren en synthetische stofzuigerzakken. Het antwoord daarop is simpel; Synthetische stofzuigerzakken zijn sterker, filteren beter en behouden een hoge zuigkracht. Daardoor gaan synthetische zakken in de praktijk 25 tot wel 50% langer mee dan papieren stofzuigerzakken. Daarbij is het productieproces van synthetische stofzuigerzakken vele malen minder milieu belastend dan van papieren stofzuigerzakken.
Inhoud: 5 stuk(s)
Prijs: €8.95

LET OP - EXTRA VOORDEEL:
  • Vanaf 2 verpakkingen: €7.95
  • Vanaf 3 verpakkingen: €6.95
  • Vanaf 5 verpakkingen: €5.95


 
Ref.: 9520ES-05
Voorraadindicatie:

Alle prijzen zijn incl. BTW. Productafbeeldingen zijn slechts ter indicatie.
* Op werkdagen vóór 22:00 besteld = zelfde dag verzonden mits voorradig. © 2006 - 2019 De Stofzuigerzak | Algemene Voorwaarden