Stofzuigerzakken Bosch AdvancedVac 20

Stofzuigerzakken en/of onderdelen treft u hieronder aan voor de Bosch AdvancedVac 20. Het kan zijn dat er meerdere producten worden getoond omdat het product leverbaar is in verschillende soorten (bv. papier en synthetisch) of van verschillende fabrikanten (bv. eigen merk en origineel).


Bosch AdvancedVac 20 (stofzuigerzakken synthetisch, eigen merk) Bosch AdvancedVac 20 (stofzuigerzakken synthetisch, eigen merk)

Fabrikant: Eigen merk   Vraagje over dit product?
Soort: Synthetisch   Een van de meest gestelde vragen is wat het verschil is tussen papieren en synthetische stofzuigerzakken. Het antwoord daarop is simpel; Synthetische stofzuigerzakken zijn sterker, filteren beter en behouden een hoge zuigkracht. Daardoor gaan synthetische zakken in de praktijk 25 tot wel 50% langer mee dan papieren stofzuigerzakken. Daarbij is het productieproces van synthetische stofzuigerzakken vele malen minder milieu belastend dan van papieren stofzuigerzakken.
Inhoud: 5 stuk(s)
Prijs: €14.95

LET OP - EXTRA VOORDEEL:
  • Vanaf 2 verpakkingen: €13.95
  • Vanaf 3 verpakkingen: €12.95
  • Vanaf 5 verpakkingen: €11.95


MEDEDELING: U bent gewent dat de stofzuigerzak langs de wand van de ketel loopt, deze zak loopt echter over de bodem van de ketel. Daarnaast lijkt het aansluitstuk in z'n geheel niet op het aansluitstuk van de originele zakken. De zakken passen en functioneren echter wel uitstekend in uw Bosch AdvancedVac 20 stofzuiger.
 
Ref.: 9591ES-05
Voorraadindicatie:

Alle prijzen zijn incl. BTW. Productafbeeldingen zijn slechts ter indicatie.
* Op werkdagen vóór 22:00 besteld = zelfde dag verzonden mits voorradig. © 2006 - 2019 De Stofzuigerzak | Algemene Voorwaarden