Informatie voor zakelijke en/of grootverbruikers


Achteraf betalen*

Ook voor zakelijke klanten, scholen of overheidsinstellingen is het mogelijk om achteraf te betalen. Wij hanteren hierbij een betalingstermijn van 14 dagen (scholen en overheidsinstellingen 30 dagen). Het minimum bestelbedrag is € 50,- (ex btw). Omdat wij alle facturen op rekening verzekeren brengen wij een toeslag van 4,5% van het factuurbedrag in rekening (met een minimum van € 4,95) om de kosten van deze verzekering te dekken.

Het is ook mogelijk om achteraf te betalen middels automatische incasso. U kunt ons eenvoudig en online een e-mandaat afgeven waarbij ter controle van uw gegevens tevens één eurocent van uw rekening wordt geïncasseerd. Daarna kunt u bij ons zonder minimum bestelbedrag en zonder 4,5% toeslag bestellingen plaatsen die wij 14 dagen na verzending van uw rekening incasseren.

Wij verzoeken u telefonisch contact met ons op te nemen indien u als bedrijf op rekening wenst te kopen bij ons.


Grootverbruik

Bij grotere bestellingen of regelmatig terugkerende bestellingen kunt u naast de reeds aanwezige staffelkortingen en franco zending in aanmerking komen voor extra korting. Deze korting hangt af van o.a. het soort product dat u afneemt en de hoeveelheid daarvan. Uiteraard komen zowel particulieren als bedrijven hiervoor in aanmerking. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.


Productie op maat

De Stofzuigerzak kan élke stofzuigerzak voor u op maat laten produceren. Dit is met name interessant indien u bijvoorbeeld een specifiek (mogelijk nog niet bestaand) model wilt laten produceren of een grote hoeveelheid van één of meerdere producten wenst af te nemen (minimaal 6000 losse zakken). U kunt deze onverpakt dan wel verpakt afnemen met de mogelijkheid van private labeling. Gezien de enorme variëteit aan mogelijkheden, verzoeken wij u bij enige interesse contact met ons op te nemen. Wij leggen graag alles aan u uit.

*) Genoemde bedragen zijn exclusief B.T.W.
 
Alle prijzen zijn incl. BTW. Productafbeeldingen zijn slechts ter indicatie.
* Op werkdagen vóór 22:00 besteld = zelfde dag verzonden mits voorradig. © 2006 - 2017 De Stofzuigerzak | Algemene Voorwaarden